Doprava ZDARMA nad 1500 Kč

Čokoládové pecičky - Peru Pachiza 70%

3 hodnocení

Exkluzivní 70% hořká čokoláda kategorie Grand Cru vyrobená výhradně z výběrových kakaových bobů z oblasti Pachiza v Peru. Oblast leží v údolí Central Huallaga, na hranici pohoří Andy a Amazonského deštného pralesa.

Plná kakaově čokoládová chuť s výraznými tóny červeného ovoce a medu, s nádechem vanilky. Příjemná kyselost převažuje nad hořkostí.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání
Varianta:
138 Kč 325 Kč od 138 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Možnosti doručení
Čokoládové pecičky - Peru Pachiza 70%
3 hodnocení
Over 3000 distribution points
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Second day delivery
Odeslání do druhého pracovního dne
na jakékoliv místo
Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
výrobky jen z nejlepších čokolád

Detailní popis produktu

    • Z výběrových kakaových bobů z oblasti Pachiza v Peru
    • Čokoláda kategorie Grand Cru
    • Min. 70 % celkové kakaové sušiny
    • Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (až 42 %)
    • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
    • Bez GMO
    • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
    • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

Složení: kakaová hmota z kakaových bobů z oblasti Pachiza, cukr (max. 29 %), kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.

Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Příprava pravé horké čokolády:

V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

Příprava polevy:

Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.