72% hořká pecičky

Vyprodáno bestseller

Vysokoprocentní hořká čokoláda z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru, Centrální a Jižní Ameriky.

Osobitá čokoláda s intenzivní vyváženou chutí s ovocnými a kořeněnými tóny. Velmi jemná struktura díky zvýšenému podílu kvalitního kakaového másla.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání

Zvolte si variantu:

Cena od 68,00 Kč
Please select variants first
  • Z výběrových kakaových bobů z Centrální, Jižní Ameriky a Madagaskaru
  • Jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (44 %)
  • Celkový obsah kakaové sušiny min. 72 %
  • Nízký obsah cukru
  • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
  • Bez GMO
  • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.

Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Příprava pravé horké čokolády:

V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

Příprava polevy:

Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.