36% mléčná bez cukru pecičky

sugar-free

Vysokoprocentní mléčná čokoláda bez cukru vhodná pro diabetiky. Sametově jemná díky vysokému podílu kakaového másla.

Cukr je nahrazen sladidlem maltitol, které chuť čokolády prakticky neovlivní. Čokoláda má vyváženou chuť mléka a kakaa a jemnou, dlouhou dochuť.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání
90,00 Kč
Please select variants first
  • Z výběrových kakaových bobů z Centrální, Jižní Ameriky a Madagaskaru
  • Jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla (31 %)
  • Celkový obsah kakaové sušiny min. 36 %
  • Vysoký obsah mléčné sušiny
  • Neobsahuje cukr, slazeno maltitolem
  • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
  • Bez GMO
  • Bezlepkové, Kosher

Složení: kakaové máslo, maltitol, sušené mléko, kakaová hmota, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.

Může obsahovat stopy ořechů.

Příprava pravé horké mléčné čokolády:

V kastrůlku zahřejeme 50 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

Příprava polevy:

Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.