Košík
0
0,00 Kč
Složení: kakaová hmota z kakaových bobů z plantáže Los Palmaritos, cukr (max. 24 %), kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin bez GMO, přírodní vanilka.
Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Příprava pravé horké čokolády:
V kastrůlku zahřejeme 100 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.
Příprava polevy:
Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.