46% mléčná Los Bejucos (Dominicana) pecičky

Exkluzivní vysokoprocentní mléčná čokoláda kategorie Grand Cru z výběrových kakaových bobů z oblasti Los Bejucos v Dominikánské Republice, které mají díky unikátní fermentaci nezaměnitelnou chuť i vůni.

Sametově jemná čokoláda s extra vysokým % kakaové hmoty. Plná chuť mléka a kakaa se sladkými tóny karamelu a příjemnou kakaovou hořkostí. Lehká dochuť sušeného ovoce.

Kvalitní čokoládu v podobě peciček (penízků) využijete mnoha způsoby:

  • na domácí pravou horkou čokoládu
  • na pečení a vaření (brownies apod.)
  • na výrobu domácích pralinek a lanýžů
  • na domácí zmrzlinu či čokoládovou pěnu
  • do batohu na výlet i na samotné mlsání

Choose a variant:

Starting at 115.00 Kč
Please select variants first
  • Z výběrových kakaových bobů z oblasti Los Bejucos v Dominikánské Republice
  • Čokoláda kategorie Grand Cru
  • Min. 46 % celkové kakaové sušiny
  • Velmi jemná struktura díky vysokému podílu kvalitního kakaového másla
  • Zvýšený obsah mléčné sušiny (min. 23 %)
  • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
  • Bez GMO
  • Receptura bez emulgátorů
  • Bezlepkové, Kosher
  • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

Složení: cukr (max. 30 %), kakaová hmota z kakaových bobů z oblasti Los Bejucos, sušené mléko, kakaové máslo, přírodní vanilka.

Může obsahovat stopy ořechů.

Příprava pravé horké mléčné čokolády:

V kastrůlku zahřejeme 50 ml mléka k bodu varu, odstavíme a za stálého míchání přidáme 100 g čokoládových peciček. Mícháme do hladka. Dle požadované hustoty nápoje přidáme mléko nebo čokoládu, pomalu přihřejeme. Při pomalém zahřívání na nízký výkon lze připravit i v mikrovlnné troubě.

Příprava polevy:

Použijeme poměr 1 díl mléka a 2 díly čokolády. Dodržíme stejný postup jako při přípravě horké čokolády. Lesklejší polevy dosáhneme přidáním lžičky másla.