100% čokoláda bio Bagua Nativo (Peru)

Vyprodáno

Exkluzivní ručně vyráběná tabulka z BIO 100% čokolády kategorie Grand Cru z výběrových kakaových bobů z oblasti Bagua v Peru, s vysokým podílem odrůdy Criollo. Kakaový poklad ze srdce Amazonie - tzv. domorodé původní kakaové boby, spontánní a chuťově bohaté, kultivované místními amazonskými komunitami v souladu s přírodou. 

Bagua Nativo je aromatická, lahodná čokoláda s krásnou vůní a dlouhou dochutí. Výrazná, vyvážená hořkost a příjemná lehká kyselost.

Hmotnost 70g.

95,00 Kč
Please select variants first

100% kakaová hmota vzniká rozemletím kakaových bobů bez jakýchkoli přidaných přísad. Díky tomu obsahuje maximum antioxidantů, vitamínů a minerálů a má intenzivní autentickou kakaovou chuť.

100% čokoláda je vhodná k přímé konzumaci, přípravě dezertů, zmrzlin nebo pravé horké čokolády.

  • Čokoláda ve své nejčistší formě: 100% čistá kakaová hmota bez jakýchkoli přísad
  • Z BIO výběrových kakaových bobů z oblasti Bagua v Peru
  • Čokoláda kategorie Grand Cru
  • Bez ztužených rostlinných tuků a aromat
  • Bez GMO
  • Bezlepkové, vhodné pro vegany, Kosher
  • Ručně vyrobeno a zabaleno v Praze

100% BIO čokoláda. Složení: 100% BIO čistá kakaová hmota z kakaových bobů z oblasti Bagua.

Může obsahovat stopy ořechů a mléka.